آنتی ویروس چیست؟

بدون اطلاع شما ، ویروس ها و برنامه های مخرب از طریق اینترنت ، فلش مموری ، بلوتوث ، دیسک و سایر روش ها روی سیستم یا تلفن همراه نصب و اجرا می شوند و در نهایت باعث خرابی دستگاه می شوند ؛ سرعت سیستم را کم کنید ، به فایل اجرایی آسیب برسانید و برای سیستم اجرا کنید هک کردن ، قفل کردن اطلاعات یا آماده شدن برای سرقت اطلاعات از خطرات ویروس ها و بدافزارها است.

 

تأثیر مخرب ویروس ها و ویروس ها مشکلی برای بسیاری از کاربران و یاوران کامپیوتر است. برای درک بهتر مشکل ، یکی از مکالمات بین کاربران و کارشناسان کمک رایانه را مرور کردیم.

 

کاربر: Alo Computer Help

 

کارشناس: کمک رایانه.

 

کاربر: اطلاعات من تغییر کرده است ، برخی از آنها تغییر شکل داده اند و اطلاعات من در پوشه های دیگر قفل شده است ، لطفاً به من کمک کنید ، این اطلاعات نتیجه کار و سالها تلاش من است.

 

کارشناس: آنچه اتفاق افتاده را توضیح دهید

 

کاربر: من در اینترنت جستجو می کردم. پس از دریافت ایمیل ، آن را باز کردم و پیوندی در آن بود. فقط تا زمانی که پیوند را باز نکردم.

متخصص: از چه نوع نرم افزاری ضد ویروس استفاده می کنید؟

 

کاربر: من از پیام بروزرسانی آنتی ویروس خسته شده ام ، بنابراین آن را حذف کردم.

 

کارشناس: شما یک ویروس باج افزار جدی دارید و اطلاعات شما رمزگذاری شده است ، اساساً سیستم در ازای هزینه باز کردن قفل رمز ورود به سیستم از شما درخواست پرداخت می کند ، بنابراین بهتر است آنچه را که می خواهند پرداخت نکنید. پرونده ها را باز کرده و داده ها را بازیابی کنید ، ممکن است این پرونده ها هرگز برگردانده نشوند

 

 

 

با کمک این مقاله ، ویروس ها را شناسایی کرده و برای همیشه از ویروس ها دوری خواهیم کرد.

 

قبل از معرفی ویروس ها و نحوه کار نرم افزار آنتی ویروس ، بررسی خواهیم کرد که چه کسی ویروس را ایجاد کرده و چرا بدافزار نامیده می شود. این برنامه های مخرب توسط نخبگان و افراد باهوش ساخته می شود زیرا قصد ویروس ها و بدافزارها اشتباه است. آنها برای یک هدف مشخص ساخته شده اند ، بدافزار نامیده می شوند و ما در زیر آنها را بررسی خواهیم کرد. در این بحث جالب لطفا به کامپیوتر راهنما بپیوندید.

ویروس چیست؟

به برنامه های مخربی که برای تخریب یا اختلال در عملکرد سیستم ایجاد و توزیع می شوند ، ویروس گفته می شود.همه ویروس ها و حتی خطرناک ترین ویروس های رایانه ای به دو روش منتقل می شوند.

 

Jumper: این ویروس ها به طور خودکار از طریق CD ، درایو های فلش و غیره پخش می شوند.

رکود: این ویروس ها گسترش نمی یابند و فقط روی سیستم نصب می شوند و معمولاً فرد با باز کردن پرونده آلوده در محیط هایی مانند اینترنت ، ایمیل و غیره آلوده می شود.

این مقاله در مورد نرم افزار آنتی ویروس است. مطمئناً شما تاکنون نگران ویروس های رایانه ای بوده اید ، اما نگران نباشید ، ما همچنان به تحقیق در مورد عملکرد آنتی ویروس و بهترین برنامه آنتی ویروس در جهان خواهیم پرداخت. برای محافظت از خود در برابر ویروس برای همیشه ، از بسته آموزشی 10 شرکت پشتیبانی رایانه بهره مند شوید. این مجموعه از فیلم ها و اطلاعات کامل به شما می آموزد که چگونه از رایانه خود در برابر ویروس ها و بدافزارها محافظت کنید.

ویروس و آنتی ویروس به زبان ساده

آنتی ویروس یک برنامه شناسایی و حذف ویروس رایانه ای است و همیشه بهتر است از آنتی ویروس استفاده کنید زیرا این برنامه ها علاوه بر شناسایی و تمیز کردن ویروس ها و بدافزارها ، از دسترسی شما به سایت های آلوده و خطرناک جلوگیری می کنند. یک برنامه ضد ویروس خوب با یک پایگاه داده قدرتمند ساخته شده است که ویروس ها و بدافزارها را شناسایی و از بین می برد. البته ، کاربران باید از اشتراک سالانه و مجوز اصلی استفاده کنند تا از تمام ویژگی های آنتی ویروس بهره مند شوند. نسخه های رایگان آنتی ویروس دارای بسیاری از حفره های امنیتی و امنیتی هستند. آیا از مضرات نداشتن برنامه آنتی ویروس می دانید؟

 

 اگر ما یک برنامه آنتی ویروس نداشته باشیم ، راه ورود ویروس ها و بدافزارها به سیستم باز است و در نهایت سیستم آسیب می بیند ، بنابراین ویژگی های یک برنامه ضد ویروس خوب را بهتر بشناسید.

امکانات یک برنامه ضد ویروس خوب

 

داشتن یک پایگاه داده قوی و قدرتمند

بدافزارهایی مانند کرم ها ، تروجان ها و ویروس ها را شناسایی و کنترل کنید

قدرت زیادی برای از بین بردن ویروس ها و بدافزارها

بروزرسانی خودکار امکان پذیر است

امکان اسکن در خارج از سیستم عامل (قابل بوت)

کسب رتبه و رتبه بالا در مراکز معتبر

پشتیبانی و به روز رسانی منظم و مستمر

نحوه کار آنتی ویروس

در هنگام اسکن پرونده ها ، آنتی ویروس تمام پرونده ها و اطلاعات شما را با پایگاه داده مقایسه می کند. هنگام شناسایی پرونده های مخرب و مشکوک ، همه این پرونده ها توسط برنامه آنتی ویروس در لیست سیاه قرار می گیرند ، برنامه آنتی ویروس آنها را بررسی می کند و در صورت لزوم ، آنها را برای بررسی بیشتر به آزمایشگاه آنتی ویروس می فرستد.

شرکت های آنتی ویروس با یک ایده جدید عملکرد آنتی ویروس را بهبود بخشیدند. این شرکت ها دارای یک آزمایشگاه هستند و مشترکان آنتی ویروس با ورود به سایت به آن آزمایشگاه متصل می شوند. این سایت پرونده های مشکوک کاربران را دریافت می کند و سپس آنها بازرسی و اسکن می کنند ، بنابراین ویروس ها و بدافزارهای کاربران را با جدیدترین فناوری روز دنیا شناسایی و تمیز می کند.

 

ما می خواهیم همه موارد مربوط به آنتی ویروس را بررسی کنیم. ممکن است علاقه مند باشید ، مکانهای تأثیرگذاری انواع مختلف ویروسها معمولاً اجرایی ، فایلهای بوت و جداول پارتیشن هستند.

 

انواع ویروس ها معمولاً به چند دسته اصلی تقسیم می شوند: کرم ها ، کرم ها ، اسب ها و عنکبوت ها و ویروس ها بسته به هدف عفونت به چند دسته تقسیم می شوند.

 

ویروس ها بسته به هدف عفونت معمولاً به 9 دسته تقسیم می شوند. ویروس پرونده ویروس های ماکرو ویروس ها و پارتیشن های بخش را بوت کنید ویروس های اسکریپت رمزگذاری ویروس ویروس های پنهان در حال کار هستند ویروس های چند شکلی ویروس های فعال شده ویروس های مقیم حافظه